Patru persoane rănite într-un accident rutier petrecut în localitatea tulceană Garvăn

Patru persoane rănite într-un accident rutier petrecut în Garvăn. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de vineri, 23 iulie, în urma unui accident rutier produs pe DN 22, în localitatea Garvăn. În accident au fost implicate un autocamion și un autoturism.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, accidentul a avut loc în jurul orei 08.05, la fața locului deplasându-se două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, din cadrul Secției Măcin, , precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

„În urma evenimentului, au rezultat patru victime neîncarcerate, un bărbat și  trei femei, conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului.

Din primele verificări ale polițiștilor a reieșit ca un bărbat de 66 de ani din Bârlad, județul Vaslui, în timp ce conducea un auto din direcția I.C. Brătianu către Garvăn, ar fi intrat în coliziune cu un autocamion condus de un bărbat de 43 de ani din Somova. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 66 de ani și a 3 femei, pasagere în același auto, cu toții fiind transportați la spital.

Ambii conducători auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și în continuare polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*