Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, prezent la deschiderea Festivalului „Dichisʼnʼ Blues”

FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat marți, 30 august, la conferința de deschidere a Festivalului „Dichisʼnʼ Blues”, ediția a VI-a.

Mihai Huleni a afirmat că nivelul festivalului crește de la o ediție la alta.

„Vreau să felicit organizatorii pentru că la Tulcea se va desfășura o nouă ediție Dichis’n’Blues. Remarc faptul că, de la ediție la ediție, nivelul festivalului crește : participanți  tot mai importanți, public din ce în ce mai numeros,  o promovarea pe măsură. Se știe despre festival, se vorbește despre el  iar acest fapt este o dovadă a nivelului său superior dar, în același timp, este rezultatul unei activități susținute, făcută cu pasiune!  Vreau să îi felicit, de asemenea, pe toți cei care sunt parteneri oficiali sau neoficiali ai acestui eveniment. Datorită lor, evenimentul ce se va desfășura în primele zile din septembrie va fi unul important, mai ales din perspectiva mesajului pe care îl transmite. Cred că este important ca orice eveniment să transmită un mesaj și, inspirat de antevorbitorii mei, doamna Raluca Manole- director al festivalului, și colegul meu, Ștefan Ilie, cred că mesajul festivalului parafrazează o cunoscută zicală. Se spune că cine nu are istorie nu are viitor. Festivalul Dichis’n’Blues are o lungă și frumoasă istorie, are și viitor!” , a declarat Mihai Huleni.

El i-a felicitat pe organizatori pentru această inițiativă.

“Îi felicit încă o dată pe organizatori, cărora le urez ca cele 3 zile ale festivalului să le împlinească așteptările și să fie pline de satisfacție. Noi, finanțatorii, suntem bucuroși că am putut finanța un eveniment de anvergură dar pentru organizatori urmează 3 zile de muncă obositoare, cu provocări și situații care îi vor pune la încercare dar pe care sunt sigur că le vor depăși cu bine. Felicitări încă o dată pentru inițiativă, mulțumiri pentru ceea ce faceți și să ne vedem cu bine la festival!” a transmis vicepreședintele Huleni echipei de organizare“, a mai spus vicepreședintele CJ Tulcea.

Festivalului „Dichisʼnʼ Blues”, ediția a VI-a este un eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Tulcea ca parte a proiectului cu același nume, potrivit prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general.

Începând cu data de 30 august 2022, vor fi organizate în cadrul proiectului  tabără de pictură pentru copii la Luncavița,  atelier de robotică în municipiul Tulcea,  atelier de muzică, demonstrație de gastronomie tradițională, lansare de carte,  expoziție foto și , mai ales, 3 zile de spectacol pe scena de pe Plaja Ciuperca, care vor beneficia de prezența unor artiști cunoscuți:  Florin Giuglea Trio, Berti Barbera&Nicu Patoi, Teodora Enache –Brody, Albert Castiglia, Mike Zito Big Band, Curtis Salgado.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*