Județul Tulcea, sub avertizare Cod Galben de vreme severă

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod Galben, valabilă și pentru județul Tulcea, în intervalul 05 iunie, ora 12.00, 06 iunie, ora 06.00.

Astfel, potrivit ANM, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale și pe alocuri intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii (viteze de 55 – 75 km/h și pe arii restrânse grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20 – 30 l/mp și izolat 40 – 50 l/mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*