Incendiu la o unitate turistică din Crișan. Focul a fost stins după 7 ore

Incendiu la Crișan. FOTO ISU Tulcea

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui la o unitate turistică din Crișan, iar focul a fost stins după 7 ore.

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 09:15, pompierii tulceni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență provocată de izbucnirea unui incendiu la o structură de primire turistică, din localitatea Crișan, județul Tulcea.

La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan, cu 3 ambarcațiuni, dintre care o ambarcațiune SMUD.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum la  acoperișul și la etajul superior al clădirii.

Datorită faptului că acoperișul era din stuf, pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga structură de primire  turistică, era foarte mare.

Din fericire, nu au fost persoane surprinse de flăcări.

După aproximativ 7 ore, incendiu a fost lichidat în limitele găsite.

S-a stabilit că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un fulger.

În urma incendiului a fost afectat acoperișul clădirii și etajul superior al acesteia, pompierii reușind să lichideze focul înainte ca acesta să se extindă și la parterul clădirii” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*