Incendiu de vegetație în pădurea Bididia

Incendiu de vegetație. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu de vegetație a izbucnit în pădurea Bididia de lângă Tulcea, iar pompierii intervin pentur stingerea focului.

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea intervin în pădurea Bididia de lângă municipiul Tulcea pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la liziera pădurii și vegetația uscată.

Se intervine cu două echipaje din 9 subofițeri  cu două autospeciale de stingere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*