Consiliul Județean Tulcea, informare despre starea drumurilor județene

Situația pe drumurile județene. FOTO CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea a trimis o informare despre starea drumurilor județene în această dimineață.

Zona Est
1. Se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, temperatura medie -7 -15 gr. C, vânt 20-40 km/h, vizibilitate scăzută. Au fost împrăștiate 104 tone material antiderapant.
2. Se acționează cu 2 ATB-uri, 2 Unimog-uri.
3. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.
Zona Vest
1. Se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, temperatura medie -11 -18 gr. C, vânt 30-40 km/h, vizibilitate scăzută. Au fost împrăștiate 120 tone material antiderapant.
2. Se acționează cu 3 ATB-uri, 2 Unimog-uri.
3. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*