Cele mai frumoase scrisori pentru mama, premiate de Consiliul Județean Tulcea

Cele mai frumoase scrisori pentru mama, premiate de Consiliul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Dumitru Mergeani, administratorul public al județului Tulcea, a participat, joi, 7 martie 2024, la sala „Dobrogea“, la festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“, ajuns, în acest an, la cea de-a patra ediție.

„Noi am început acest gen de concursuri în perioada pandemiei, pentru că ar fi fost păcat să nu mai organizăm aceste activități din cauza restricțiilor. Și astfel am ajuns la acest sistem online pe care l-am continuat pentru că am constatat că, în fiecare an, sunt mulți participanți. Partea cea mai frumoasă este că participă copii din tot județul, prin înscrierea online. Vreau să îi felicit în primul rând pe copii, dar îi felicit și pe părinți pentru că își îndrumă copiii spre astfel de activități și aceștia își găsesc, astfel, modele sănătoase în viață. Astfel de concursuri sunt dovada vie că avem copii talentați în tot județul“, a declarat, în deschiderea evenimentului, administratorul public Dumitru Mergeani.

Câștigătorii ediției din acest an

Marele Premiu: Denisa Ganea (15 ani), din Casimcea

Locul I: Maria Cătălina Cazalnău (14 ani), din Babadag

Locul II: Andreea Olaru (13 ani), din Casimcea

Locul III: Maria Buzdugan (9 ani), din Cerna

Mențiune: Rebeca Enache (10 ani), din Jijila

Mențiune: Mihaela Caracaș (11 ani), din Cerna

Premiu special: Andra Cernamoriț (20 ani), din Jijila

Premiu special: Izabela Maria Dușa (12 ani), din Tulcea

Premiu de originalitate: Eduard Toader (11 ani), din Jijila.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*