Un tulcean a accidentat o femeie aflată pe trecerea de pietoni, apoi a părăsit locul faptei

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Spitalului din municipiu, nu a acordat în cursul zilei de 27 februarie prioritate de unei femei de 31 de ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii prin loc permis și marcat corespunzător.

După producerea incidentului în urma căruia a rezultat rănirea pietonului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de către polițiști. Acesta poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporal din culpă și părăsirea locului accidentului.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*