Un minor din Greci a furat mașina unui consătean pe care a abandonat-o după o plimbare

Comuna Greci, județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii Postului de Poliție Greci au identificat un minor de 17 ani, din localitatea Greci, județul Tulcea, bănuit de săvârșirea faptei.

Astfel, la data de 26 februarie 2020, tânărul în cauză ar fi sustras un autoturism de pe raza localității Greci, județul Tulcea, pe care l-ar fi condus și abandonat pe raza aceleiași localități.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis, urmând ca în cursul zile de 27 februarie, tânărul să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*