Tineri depistați în Tulcea cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Tineri depistați cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. FOTO: IJJ Tulcea

Patru tineri tulceni au fost depistați de jandarmii tulceni, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce aveau asupra lor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, un echipaj aflat în serviciul de patrulare a observat, pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, un autoturism în care se aflau patru tineri. Având în vedere ora târzie, locul întunecat în care era parcat autoturismul și comportamentul suspect al celor patru, jandarmii au procedat la legitimarea și identificarea lor.

Tinerii, cu vârste de 19, respectiv 25 ani, au devenit agitați, încercând să ascundă ceva, astfel că jandarmii au efectuat controlul corporal al acestora, ocazie cu care au găsit asupra unuia dintre ei, într-o borsetă, două pungi sigilate și 14 pliculețe care conțineau resturi vegetale de culoare verzuie, suma de 830 de lei și 50 de euro. Tânărul a recunoscut că substanțele pe care le avea asupra sa erau destinate consumului propriu și pentru comercializare.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*