Alexandru-Cristian Iordan a fost demis, astăzi, din funcția de prefect al județului Tulcea

Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Guvernul a publicat, în urma ședinței de miercuri, 3 martie, listele cu prefecții ce au fost eliberați din funcții, respectiv cu noii prefecţi şi subprefecţi, numiţi în funcţie. Astfel, Executivul a eliberat din funcţie 38 de prefecţi şi 60 de subprefecţi şi a numit 36 de prefecţi şi 75 de subprefecţi.

Astfel, în Tulcea, Alexandru-Cristian Iordan a fost demis din funcția de prefect al județului. Favorit să-i preia postul este Marcel Ivanov, nominalizarea PLUS Tulcea. Totodată, Guvernul a numit-o pe Carmen Caloianu în funcţia de subprefect al județului Tulcea.

Noile numiri intră în vigoare de joi, 4 martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Subprefectul Carmen Caloianu va prelua atribuțiile funcției de prefect al județului Tulcea până la desemnarea titularului postului – TLnews – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*