Proiectul „Pe valul albastru“ sprijinit de Consiliul Județean Tulcea a ajuns la final

Conferința de închidere a proiectului „Pe valul albastru“

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, George Luchici, a participat, miercuri după amiază, la conferința de închidere a proiectului „Pe valul albastru“, organizat de Asociația Natantibus, cu sprijin financiar al Consiliului Județean Tulcea.

 

Conform celor transmise de reprezentanții Asociației, în perioada 22- 27 august 2017, 19 tineri din cadrul clubului s-au deplasat la Eforie Sud, acolo unde, timp de cinci zile, au avut posibilitatea să se pregătească înotând în Marea Neagră, în condiții mult mai dificile decât cele cu care s-au obișnuit la bazinul din municipiu.

De asemenea, în perioada 1 – 2 septembrie, patru copii au participat la manifestările sportive „În căutarea viitorilor campioni“, concurs național desfășurat de Camelia Potec, acolo unde Adelina Bostangiu a obținut medalie de argint la 100 de metri bras și a fost selectată în lotul de pregătire.

În perioada 21-22 octombrie, 13 copii au participat la Cupa CSM Pitești, acolo unde au fost obținute patru medalii de aur, argint și bronz.

În perioada 16- 19 noiembrie, cinci copii au participat la Campionatul național de poliatlon (acolo unde s-a obținut o medalie de aur).

„Aș dori să felicit întreaga echipă – atât sportivi, cât și la antrenori – pentru rezultatele frumoase obținute la această competiție și pentru faptul că, prin implicarea lor, au promovat județul Tulcea și în alte zone ale țării. Închei aici, transmițând un mesaj de încurajare pentru toate activitățile de acest tip. Vreau să vă asigur de toată deschiderea noastră, a celor din Consiliul Județean Tulcea, în ceea ce privește sprijinirea unor activități sportive dedicate, în special, tinerilor tulceni“, a transmis vicepreședintele Luchici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*