Programul Rabla Local continuă la Tulcea, oferind oportunitatea de casare a mașinilor vechi de peste 15 ani

Programul Rabla Local continuă la Tulcea, oferind oportunitatea de casare a mașinilor vechi de peste 15 ani. FOTO: Primăria Tulcea

Primăria Municipiului Tulcea anunță că înscrierile continuă pentru programul Rabla Local 2023. Cetățenii din Tulcea au șansa de a-și casa mașinile învechite, fără a fi obligați să cumpere una nouă, și vor primi în schimb o sumă de 3.000 de lei.

Perioada de înscriere se extinde până la data de 31 august, iar pentru a participa, trebuie să completați formularul disponibil pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu. Acesta poate fi găsit la următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php

Este important de menționat că beneficiarii acestui stimulent de casare sunt obligați să nu achiziționeze autoturisme cu norma de poluare Euro 5 sau inferioară în următorii trei ani de la primirea stimulentului.

Finanțarea acestui program este susținută în proporție de 80 la sută de către Ministerul Mediului, prin Fondul de Mediu, iar restul de 20 la sută va fi suportat de bugetul local al municipiului Tulcea.

Criteriile de eligibilitate, pentru a vă asigura că îndepliniți condițiile necesare, pot fi găsite pe site-ul Primăriei Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*