UPDATE Copil luat de viitură în județul Tulcea. Băiatul de 9 ani este căutat de pompierii militari în apropiere de Casimcea

Căruța în care se afla copilul luat de viitură. FOTO ISU Delta
Căruța în care se afla copilul luat de viitură. FOTO ISU Delta

UPDATE, ora 23.20: Copilul a fost găsit la 3,5 km de locul unde s-a pierdut. Cadrele medicale au început protocolul de resuscitare.

În cele din urmă, cadrele medicale au declarat decesul minorului.

Tragedie în localitatea tulceană Casimcea. Pompierii militari au fost alertați după ce un băiețel de 9 ani a fost luat de ape.

Salvatorii au fost anunțați în jurul orei 20.00 că o căruță în care se aflau doi adulți și doi copii a încercat să traverseze un pârâu. Apele mult umflate în urma precipitațiilor au luat căruța pe sus, așa că ocupanții vehiculului au fost aruncați în pârâu.

Unul dintre copii, dar și adulții au reușit să se salveze. Unul dintre băieți, în vârstă de 9 ani, nu a mai putut ajunge la mal și a sfârșit luat de valuri.

Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea au intervenit cu o autospecială de muncă operativă, un SMURD, o autospecială de scafandri, o autospecială de stingere cu apă și spumă, 2 ofițeri și 17 subofițeri. Comanda intervenției a fost preluată de inspectorul șef, Daniel Petrov.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Pagube minime în județul Tulcea după Codul Portocaliu și Codul Roșu – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*