O tulceancă a fost depistată la volanul unei mașini cu o alcoolemie care i-a lăsat mască pe polițiști: 1,05 mg/l

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

O șoferiță le-a dat peste cap etilotestul polițiștilor care o opriseră în trafic pentru un control de rutină. Valoarea indicată de aparatul de măsurare a alcoolului din aerul respirat, care este cam jumătate față de cea din sânge, i-a adus și un dosar penal.

Șoferița prietenă cu Bachus a fost oprită în cursul serii de 2 decembrie, în jurul orei 18.20 de către polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, pe DJ 222C. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătoarei auto în vârstă de 45 de ani, din comuna Beștepe, județul Tulcea, acesta a indicat o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele femeii, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. O bunică tulceană s-a rănit după ce a căzut cu bicicleta pe care o conducea beată | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*