O bunică tulceancă s-a rănit după ce a căzut cu bicicleta pe care o conducea beată

Bătrâna a căzut cu bicicleta și s-a rănit. FOTO IPJ Tulcea

O femeie în vârstă de 64 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Mai exact, este vorba de o autovătămare, după ce femeia s-a răsturnat cu bicicleta pe care se afla. 

Accidentul s-a produs în data de 18 decembrie, când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, o femeie în vârstă de 64 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea o bicicletă pe raza localității Carcaliu, județul Tulcea, a pierdut controlul vehiculului, s-a dezechilibrat și a căzut într-un șanț, rănindu-se.

În urma accidentului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Testarea cu etilotestul a scos la iveală că vârstnica avea o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urmă cu două săptămâni, o altă tulceancă i-a uimit pe polițiști care au oprit-o în trafic în cadrul unei razii, iar etilotestul a indicat o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*