Intervenție a pompierilor tulceni pentru salvarea unui cal căzut într-o groapă

Intervenție a pompierilor pentru salvarea unui cal căzut într-o groapă. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitat să intervină, în cursul nopții de joi spre vineri, pentru a salva un cal căzut într-o groapă betonată, adâncă de aproximativ doi metri, în apropiere de localitatea Nicolae Bălcescu din județul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, un echipaj format din cinci subofițeri s-a deplasat la fața locului și, împreună cu proprietarul, s-a intervenit pentru a scoate iapa.

„Pentru că animalul era căzut în groapă de mai bine de două ore, pompierii au întreprins imediat măsuri de a asigura o extragere cât mai rapidă deoarece poziția în care aceasta era blocată îi puteau provoca răni mai grave. Cu ajutorul unui furtun de stingere au reușit extragerea iepei în siguranță”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Proprietarul a promis că în cursul zilei de vineri, 28 octombrie, iapa o să fie examinată de un medic veterinar. Aceasta avea o rană provocată de căderea în groapă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*