Intervenție a jandarmilor după ce doi bărbați din Tulcea au consumat alcool și au iscat un scandal

Intervenție a jandarmilor FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină duminică seară, în jurul orei 20.00, pe o stradă din municipiul Tulcea, după ce doi bărbați au consumat alcool, iar apoi s-au luat la bătaie, unul dintre ei cerând ajutorul oamenilor legii.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, la fața locului militarii au identificat bărbatul care a reclamat fapta, întins pe asfalt, cu urme vizibile de violență la nivelul feței. Întrucât acesta acuza dureri în zona toracelui și capului, jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru mai multe îngrijiri de specialitate.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că cei doi au consumat mai multe pahare de vin, iar pe fondul unor neînțelegeri, reclamantul a împins-o pe mama celuilalt bărbat, care este nevăzătoare și de-aici nu a fost decât un pas până la scandal și lovituri cu pumnii și picioarele.

Bărbatul reclamat s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*