FOTO VIDEO Incendiu puternic la halele SC Transport Public SA Tulcea! Pompierii intervin în forță

Flăcările au cuprins în scurt timp întreaga clădire. FOTO ISU Delta Tulcea

Un incendiu puternic a izbucnit în dimineața de vineri, 12 ianuarie, la halele aparținând SC Transport Public SA Tulcea. Flăcările s-au extins cu repziciune, cuprinzând o suprafață foarte mare.

La fața locului au fost trimise 4 autospeciale de stingere cu apă, 1 SMURD, 1 ofițer și 24 subofițeri din cadrul detașamentului de pompieri Tulcea. În scurt timp, comanda  intervenției a fost preluată de Inspectorul Șef al ISU Delta Tulcea, locotenent colonel Petrov Daniel.

Știre în curs de actualizare

UPDATE h 6.10

Conducerea ISU Delta Tulcea a luat decizia a de a suplimenta numărul de autospeciale și pompieri. Se intervine cu 8 autospeciale și 80 de subofițeri.

” Am evacuat în jur de 25 butelii de oxigen și 3 de gpl. Există pericol de prăbușire a acoperișului întrucât grinzile de susținere nu mai asigură portanța,” au declarat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

UPDATE ora 6.45: 15 autobuze ale societății de transport în comun au ars, pompierii reușind să salveze alte trei.

Incendiul a fost sesizat prin 112 de către un paznic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. FOTO VIDEO Bilanțul Incendiului de la SC Transport Public Tulcea: 15 din cele 27 autobuze au fost distruse | Tulcea NEWS
  2. Cadou de Crăciun pentru tulceni: două autobuze nou – nouțe | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*