Cadou de Crăciun pentru tulceni: două autobuze nou – nouțe

Autobuzele Eurobus Diamond, Euro 6 cumpărate în leasing. FOTO Facebook/Constantin Hogea

La aproape un an de când municipiul Tulcea a rămas fără autobuze pentru transportul public în urma unui puternic incendiu, iar tulcenii au circulat cu mașinile împrumutate de către administrație, aceasta a reușit să cumpere două noi mijloace de transport în comun. Nu sunt autobuzele electrice promise, ci diesel, luate în leasing. 

Primarul Constantin Hogea a anunțat la începutul lunii decembrie, că:

„STP-TULCEA, își îmbogățește parcul auto cu încă 2 autobuze noi, achiziționate în leasing“

Chiar dacă autobuzele au fost livrate, acestea încă nu sunt pe traseu din cauza birocrației, urmând a se întocmi o serie de acte necesare pentru darea lor în folosință, dar se speră că vor intra în circuit până de Crăciun, pe liniile 2, 2 barat și 4.

Autobuzele sunt marca Eurobus Diamond, Euro 6 – motoare Mercedes, aer condiționat, podea coborâtă, afișaj electronic. Au lungimea de 12 m, numărul total de locuri, 100 ( din care 30 locuri pe scaune) și sunt fabricate în România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*