Autoritățile tulcene au reînceput acțiunile de căutare a celor două surori dispărute în zona Portului Isaccea

Autoritățile caută două fete dispărute în Dunăre. FOTO ISU Tulcea

Căutările celor două surori, de 11 și 12 ani, date dispărute în zona Portului Isaccea au fost reluate în dimineața zilei de marți, 22 iunie, la acțiune participând pompieri și scafandrii din Tulcea și Brăila.

Astfel, structurile din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila au organizat activitățile specifice în vederea reluării misiunii de căutare în mediu acvatic în zona respectivă. La acțiune participă, din cadrul ISU Tulcea – opt subofițeri, între care doi scafandri, cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcațiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD, iar de la ISU Brăila – trei scafandri, cu o autospecială de transport scafandri.

Pompierii au fost solicitați să intervină luni, în jurul orei 16.10, pentru căutarea a două fetițe, surori (aproximativ 11 și 12 ani) dispărute, în zona portului din orașul Isaccea. Din primele informații fata de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal.

Pompieri, scafandri, polițiști și cadre medicale s-au deplasat la locul solicitării încercând să dea de urma celor două surori De asemenea, la operațiuni a participat și un echipaj aeromedical de la SMURD Galați. La căutări au participat chiar și localnici cu o ambarcațiune. Acțiunea a fost sistată fără succes la căderea nopții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*