FOTO Un incendiu a fost stins cu greu de către pompieri în apropiere de localitatea Maliuc. Au ars cinci hectare de vegetație uscată

Incendiul de vegetație uscată le-a dat bătăi de cap pompierilor. FOTO ISU Delta Tulcea

Pichetul de Pompieri Nave Operative Crișan din cadrul ISU Delta Tulcea a fost solicitat să intervină în după amiaza de 29 aprilie, în zona localității Maliuc pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată ce amenința să se propage la case.

Solicitarea a venit prin 112 în jurul orei 11:20, la fața locului intervenind patru subofițeri cu o ambarcațiune tip IB5 și o motopompă, dar și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Maliuc. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ cinci hectare și amenința să se propage și la locuințele din apropiere.

În jurul orei 15.15, pompierii au declarat incendiul stins, acesta ajungând până la aproximativ 300 de metri de locuințe. În total au ars aproximativ cinci hectare de vegetație uscată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*