FOTO ISU Delta Tulcea nu mai face față la incendii. Pompierii sunt chemați din timpul liber pentru a suplimenta echipajele

Pentru a putea face față incendiilor, ISU Delta Tulcea a chemat oameni din timpul liber pentru a interveni. FOTO ISU Delta Tulcea

Lupta cu inconștiența oamenilor continuă în județul Tulcea. Zeci de pompieri au fost chemați din timpul liber pentru a-și sprijini colegii care fac cu greu față solicitărilor de a stinge incendii de vegetație uscată, unele dintre ele ajungând și la anexe gospodărești și chiar locuințe.

În ultimele 24 de ore, de pe 10 pe 11 martie, pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină la 13 incendii. Au ars în total aproximativ 212 hectare de vegetație uscată, o locuință, trei anexe gospodărești și un utilaj de sortat pietriș.

Cel mai grav a fost cel din localitatea Mineri, incendiul de vegetație uscată amenința să cuprindă mai multe case. Vântul puternic a făcut ca focul să se propage cu repeziciune pe suprafețe întinse de teren. Doar la această intervenție au fost dislocate patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj SMURD și un microbuz cu 30 de pompieri veniți în sprijin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*