Elevii aflați în stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au depus jurământul militar

Depunerea jurământului militar la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea. FOTO IJJ Tulcea
Depunerea jurământului militar la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

Cei patru elevi din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, aflați în stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, au depus Jurământul Militar.

Având în vedere situația actuală, festivitatea de depunere a Jurământului Militar s-a desfășurat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2 impuse pe perioada stării de alertă.

Depunerea Jurământului Militar a reprezentat un moment emoționant, unic pentru cei care au ales să îmbrace haina militară, cu trăirea intensă a sentimentului de asumare a unei mari responsabilități.

„Profesia pe care ați ales-o reprezintă asumarea tuturor obligațiilor ce revin unui militar. Cariera militară înseamnă mai mult decât un loc de muncă. Curajul, implicarea, responsabilitatea, determinarea și dorința de lucru în echipă trebuie să vă caracterizeze pe tot parcursul carierei militare. Felicitări cu prilejul depunerii Jurământului Militar!”, a transmis conducerea IJJ Tulcea.

Timp de 11 săptămâni, cei patru elevi vor desfășura activități specifice în structurile de ordine și siguranță publică, respectiv de pază și protecție instituțională, cu scopul de a valorifica și dezvolta cunoștințele și competențele dobândite. Aceștia vor participa cu îndrumătorii de practică la îndeplinirea misiunilor pe care le vor primi pe parcursul stagiului de practică.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*