CJSU Tulcea modifică măsurile de siguranță instituite în localitățile Cerna și Turcoaia

Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Constatând incidența cumulată la 14 zile în unitățile administrativ-teritoriale din județul Tulcea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit în ședință extraordinară joi, 29 aprilie, a emis hotărârea nr. 102 și anexa sa.

Astfel, potrivit Prefecturii Tulcea, acestea prevăd că în unitatea administrativ-teritorială Cerna se vor respecta măsurile prevăzute la art. 5, prin care desfășurarea activității este permisă fără a depăși 30 la sută din capacitatea maximă a spațiului.

Totodată, în unitatea administrativ-teritorială Turcoaia se vor respecta atât măsurile prevăzute la art. 6, cât și cele prevăzute la art. 7 ale hotărârii pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, respectiv:

  1. se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20.00 – 05.00;
  2. se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în intervalul orar 05.00 – 18.00;

În ziua de 30 aprilie, operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, își pot organiza și desfășura activitatea în intervalul orar 05.00 – 20.00. De asemenea, în perioada 1 mai – 2 mai, se permite circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 20.00 – 05.00, pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase.

Modificările prevăzute în anexă vor intra în vigoare la data de 30 aprilie, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Hotărârea CJSU și anexa pot fi consultate pe site-ul oficial al Instituției Prefectului:

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*