Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Tulcea

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Tulcea

Bolt, super-aplicația de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Tulcea, extinzând astfel prezența principalului său serviciu în zonele turistice și consolidându-și poziția de lider la nivel național. Această lansare face parte din misiunea companiei de a ajuta la construirea de orașe pentru oameni, nu pentru mașini, oferind alternative de mobilitate partajată accesibile și ecologice pentru toate călătoriile intraurbane.

„Tulcea ne-a atras atenția atât prin prisma dorinței localnicilor de a aduce serviciul acolo, cât și a succesului înregistrat de Bolt în zonele turistice, ca Valea Prahovei și stațiunile de la Marea Neagră. Odată cu venirea verii, vedem un potențial ridicat în zonă și vrem să fim cât mai aproape de clienții existenți, care s-au obișnuit să ne acceseze serviciile în peste 25 de orașe din țară, dar și să satisfacem cererea ridicată pentru transport de calitate în orașul Tulcea”, a declarat Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing.

Pentru a se putea bucura de serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Prețul curselor Bolt din Tulcea începe de la 8 lei, iar în primele două săptămâni de la lansare, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70 la sută.

Lansarea serviciului de transport la cerere în Tulcea este și o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Tendințele tehnologice din industria turismului – TLnews – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*