Bărbat dat dispărut în zona localității tulcene Băltenii de Sus, după ce ar fi intrat să se scalde în Dunăre

Un bărbat aflat la pescuit pe brațul Măcin al Dunării s-a înecat în zona localității Peceneaga. FOTO cu rol ilustrativ

Misiune de căutare-salvare a pompierilor tulceni pe raza localității Băltenii de Sus după ce un bărbat ar fi intrat să se scalde în Dunăre și nu a mai ieșit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, duminică, 29 august, în jurul orei 15.50, a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât pe raza localității Băltenii de Sus un bărbat a fost dat dispărut.

„Din informațiile primite de la apelant se pare ca un bărbat, în vârstă 54 de ani, a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit. La locul indicat s-au deplasat de urgență cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune de căutare salvare (SAR), o ambarcațiune tip RIB și o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și o ambulanță tip C, cu medic de la SAJ Tulcea”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

La ora transmiterii acestei știri, misiunea pompierilor tulceni este în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. A fost găsit trupul fără viață al bărbatului dispărut duminică în zona localității Băltenii de Sus – TLnews – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*