A fost găsit trupul fără viață al bărbatului dispărut duminică în zona localității Băltenii de Sus

Misiune de căutare/salvare a unui bărbat dat dispărut în Dunăre, în zona localității IC Brătianu.

Pompierii tulceni au reușit să găsească marți, 31 august, trupul fără viață al bărbatului dispărut duminică în zona localității Băltenii de Sus.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, miercuri dimineață au fost reluate operațiunile de căutare a bărbatului dispărut în Dunăre, în zona localității Băltenii de Sus. La misiunea de căutare participă patru subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o ambarcațiune de aluminiu tip IB5, o ambulanță SMURD și un echipaj specializat de căutare în mediul acvatic format din patru scafandri de la ISU Tulcea și ISU Constanța, cu o autospecială de transport scafandri.

„În jurul orei 10.10, a fost găsit trupul neînsuflețit al bărbatului, dat dispărut duminică după-amiază. Acesta a ieșit la suprafață la aproximativ un kilometru în aval de locul unde a fost văzut ultima oară, fiind recuperat si adus la mal”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cadavrul va fi transportat la morgă, medicii legiști urmând să stabilească exact care au fost cauzele decesului, cazul fiind cercetat în continuare de polițiștii tulceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*