Amenzi de peste 8.000 de lei, aplicate în week-end de jandarmii tulceni

Siguranța cetățenilor, în atenția jandarmilor în acest sfârșit de săptămână. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au aplicat, la sfârșitul săptămânii trecute, 19 sancțiuni contravenționale, dintre care trei avertismente, valoarea amenzilor fiind de peste 8.000 lei.

Potrivit IJJ Tulcea, 11 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru proferarea de injurii în public, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, tulburarea, fără drept, a liniștii locatarilor și solicitarea forțelor de ordine fără motiv întemeiat. O sancțiune contravențională a fost aplicată pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui, fapta soldându-se cu rănirea unui alt câine.

De asemenea, patru sancțiuni contravenționale și trei avertismente au fost aplicate pentru pescuitul recreativ al oricăror specii de pești sub dimensiunile minime legale, neprezentarea permisului și încălcarea condițiilor prevăzute în permis.

Totodată, jandarmii tulceni au constatat în mod independent o faptă de natură penală privind pescuitul comercial fără autorizație de pescuit și au acordat sprijin la constatarea a trei infracțiuni (lovire sau alte violențe, distrugere și furt) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*