Ziua Veteranilor de Război, sărbătorită la Troița Eroilor Marinari din Tulcea

Ziua Veteranilor de Război, sărbătorită la Troița Eroilor Marinari. FOTO CJ Tulcea

Secretarul general al județului Tulcea, Marius Cristi Mihai, a participat joi, 29 aprilie, la ceremonialul militar și religios organizat de Instituția Prefectului – Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea cu ocazia Zilei Veteranilor de Război. Evenimentul a avut loc la Troița Eroilor Marinari de la Capela Militară. Cu acest prilej, a fost oficiat un serviciu religios de către un sobor de preoți în frunte cu Preasfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii și au fost depuse coroane de flori la Troița Eroilor Marinari.

„Pentru noi, veteranii de război înseamnă profesionalism, devotament, vitejie. Înseamnă eroism și disciplină. Acești veterani sunt cei care și-au lăsat în urmă familii și au plecat pe frontul de luptă pentru a ne garanta România de astăzi, România liberă, România suverană.

Acum, cu ocazia Zilei Naționale a Veteranilor de Război, este momentul să ne plecăm frunțile în fața celor care, printr-un eroism ieșit din comun, și-au riscat viața pentru bunăstarea neamului românesc.

Îi salut cu respect pe veteranii de război din județul nostru, cei care, an de an, își poartă cu mândrie haina militară, în amintirea vremurilor grele pe care le-a depășit țara noastră. Dumneavoastră, domnilor, sunteți pentru noi o lecție în ceea ce privește respectul față de istoria statului român și dragostea față de neam și de țară.

Și pentru că ne aflăm în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, permiteți-mi să vă urez multă sănătate, întrucât este cea mai importantă în aceste vremuri greu încercate de pandemie, liniște în suflet și toate cele bune alături de cei dragi!“, a declarat cu acest prilej secretarul general al județului, Marius Cristi Mihai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*