Ziua Pământului a fost celebrată de copii la Sulina

Ziua Pământului a fost celebrată de copii la Sulina. FOTO ARBDD

Elevi ai Liceului Teoretic ”Jean Bart” din Sulina au marcat în avans Ziua Pământului, printr-o activitate creativă, organizată, la Centrul de Vizitare al ARBDD din localitate.

Activitatea a cuprins prezentări ce au urmat tema acestui an pentru celebrarea Zilei Pământului – ”Planeta versus Plastic”, dar și un atelier de lucru, în cadrul căruia copiii au realizat cu îndemânare, căsuțe pentru insecte cu modele și culori interesante, pe care urmează să le amplaseze în curtea liceului.

Agățate pe crengile copacilor din grădini, căsuțele vor atrage multe specii de insecte, ce pot fi astfel observate de aproape.

Pe lângă plăcerea de a observa insectele, căsuțele vor atrage albinele, care datorită hărniciei lor, vor ajuta la polenizarea copacilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*