Ziua Națională a Contabilului Român, marcată la Tulcea

Ziua Națională a Contabilului Român, marcată la Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat miercuri, 13 iulie, la conferința dedicată Zilei Naționale a Contabilului Român, la invitația Filialei Tulcea a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

„Vreau să vă spun un sincer La mulți ani!, să fiți sănătoși și să aveți o activitate cât mai frumoasă, așa cum vă doriți dumneavoastră! Se împlinesc 101 ani de la înființare, un an special pentru dumneavoastră.

Vă felicit pentru felul în care vă puneți la punct de fiecare dată, vă actualizați activitatea, având în vedere multiplele modificări ale legislației și, din fericire, vă duceți misiunea cu bine la capăt. Vă mulțumesc în numele tuturor celor care muncim cu dumneavoastră, pentru că știm ce înseamnă munca dumneavoastră. Prin activitatea pe care o desfășurați, sunteți echilibrul nostru, ne spuneți de fiecare dată: asta se poate, asta nu se poate! Și de fiecare dată când oamenii care iau decizii ascultă părerea dumneavoastră, lucrurile merg bine. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți, să fiți sănătoși și să ne învățați de bine!“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

În cadrul conferinței, a fost prezentat mesajul Consiliului Superior și mesajul Consiliului Filialei Tulcea a CECCAR, a fost prezentat Topul local 2022 al Filialei Tulcea și au avut loc discuții privind rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*