Ziua Muncii va fi sărbătorită de către polițiștii tulceni în mijlocul cetățenilor

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat optim de liniște și ordine publică având în vedere contextul sărbătoririi „Zilei Muncii” la data de 1 mai.

În acest sens, peste 330 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea vor fi prezenți în zona centrelor comerciale, piețe, zonele aglomerate din apropierea pădurilor, faleza Dunării și pe arterele principale din județul Tulcea. Menționăm faptul că activitățile desfășurate vor avea caracter preventiv.

Polițiștii tulceni le amintesc cetățenilor să adopte o atitudine civilizată și le oferă câteva sfaturi pentru un sfârșit de săptămână în siguranță:

  • nu lăsați copiii nesupravegheați;
  • în cazul în care vă aflați într-o zonă aglomerată, acordați o atenție sporită bunurilor de valoare pe care le dețineți asupra dumneavoastră;
  • în cazul în care plecați la drum, asigurați-vă ca starea autoturismului pe care îl conduceți este una bună;
  • de asemenea, nu vă urcați la volan daca ați consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe care vă pot afecta abilitățile de a conduce sau starea de sănătate ori oboseala nu vă permit acest lucru;
  • facem apel către dumneavoastră ca în urma activităților la care participați, să vă asigurați că nu uitați în urmă ambalaje, pet-uri, gunoi menajer sau alte deșeuri.

Totodată, dacă sunteți martor la o faptă antisocială sau ați luat act de una, vă rugăm să anunțați cel mai apropiat polițist, sau să sunați la numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*