Ziua Meseriilor, marcată la Tulcea

Ziua Meseriilor, marcată la Tulcea. FOTO: CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat vineri, 10 martie, începând cu ora 11.00, la cea de-a doua ediție a acțiunii intitulate „Alături de tine pentru alegerea meseriei“, eveniment organizat pentru a marca „Ziua Națională a Meseriilor“.

„În această perioadă tinerii trebuie să decidă pe ce cale doresc să pornească și este foarte important faptul că am putut vedea o parte din reușitele altor elevi în cadrul expoziției din foaier, dar și că avem profesori în sală dispuși să le indice tinerilor un drum pe care vor să performeze. O societate trebuie să se dezvolte armonios, iar pentru aceasta partea teoretică merge mână în mână cu partea tehnică sau profesională. Tinerii sunt viitorul nostru și ei sunt cei care ne vor ajuta să ducem o viață frumoasă împreună. Îi felicit pe reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean pentru toate activitățile pe care le fac și îi asigurăm de toată susținerea noastră, a Consiliului Județean Tulcea, în proiectele pe care și le propun“, a transmis, în cadrul ședinței, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Întâlnirea reprezentanților sistemului educațional tulcean cu elevii, profesorii, agenții economici din județul Tulcea a avut loc la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea. În foaierul sălii de ședințe, elevi sau absolvenți ai liceelor cu profil tehnic sau profesional din județul Tulcea au realizat o expoziție menită să demonstreze abilitățile practice ale tinerilor tulceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*