Ziua Jandarmeriei Române, la Cercul Militar Județean

Ziua Jandarmeriei Române, la Cercul Militar Județean. FOTO CJ Tulcea

Secretarul general al județului, Marius-Cristi Mihai, a participat, miercuri, 3 aprilie 2024, la Cercul Militar Județean, la manifestările prilejuite de Ziua Jandarmeriei Române, în organizarea Inspectoratului Județean de Jandarmi „Mareșal Alexandru Averescu“ Tulcea.

„Dumneavoastră, jandarmii, ați dat întotdeauna dovadă de profesionalism atunci când a venit vorba despre activitățile specifice. Sunteți un exemplu de devotament și seriozitate, iar faptul că, anual, vă situați într-un „top al încrederii“ populației arată respectul și aprecierea pe care vi le poartă cetățenii acestei țări.

Vă mulțumesc, în numele Consiliului Județean Tulcea, pentru deschiderea de care dați dovadă atunci când vă este solicitat ajutorul și pentru promptitudinea cu care răspundeți tuturor solicitărilor venite din partea tuturor instituțiilor publice. 

Închei prin a vă asigura de toată disponibilitatea noastră în ceea ce privește colaborarea cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea.

La mulți ani, jandarmi! La mulți ani, Jandarmeria Română!“, a declarat cu acest prilej secretarul general al județului, Marius-Cristi Mihai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*