Ziua Culturii Naționale, celebrată la Biblioteca Județeană “Panait Cerna” Tulcea

Biblioteca Județeană „Panait Cerna” din Tulcea. FOTO Facebook

Ziua Culturii Naționale va fi celebrată mâine, la Biblioteca Județeană “Panait Cerna” Tulcea.

Evenimentul cultural-artistic, “Mihai Eminescu, o stea nemuritoare!”, va avea loc luni, 15 ianuarie 2024, ora 10:00, la Sala de festivități a Bibliotecii Județene „Panait Cerna” Tulcea, cu ocazia celebrării Zilei Culturii Naționale.

Spectacolul va fi susținut de elevi ai Liceului de Arte „George Georgescu”, Colegiului Dobrogean „Spiru Haret” și Liceului Teoretic „Grigore Moisil”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*