Ziua Copilului, organizată în Piața Civică din municipiul Tulcea

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită în Tulcea. FOTO arhiva CJ Tulcea

Sâmbătă, 1 iunie 2024, toți copiii sunt așteptați la Ziua Bucuriei în Piața Civică din Tulcea, la un eveniment organizat de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea.

Începând cu ora 10.00, cei mici sunt invitați la:

spectacole de teatru

dresaj canin oferit de Inspectoratul Județean de Jandarmi și Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea

cabina foto, pictură pe față, spectacol de baloane modelabile și multe alte surprize

expoziție de tehnică specifică de intervenție a Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Pe scena din centrul orașului, cei mici, dar și cei mari se vor bucura de un recital oferit de Anca Țurcașiu.

Evenimentele organizate de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea se încheie cu spuma party și artificii de zi cu pudră colorată!

Parteneri: Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta“ Tulcea.

De  asemenea, sâmbătă, 1 iunie 2024, toți copiii vor beneficia de acces gratuit la toate muzeele din rețeaua Institutului de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion“ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*