Zeci de solicitări și sancțiuni aplicate de către polițiștii tulceni în 24 de ore

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În 24 de ore, polițiștii tulceni au intervenit la 28 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie pentru a menține siguranța publică. De asemenea, polițiștii au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale.

În cursul zilei de 13 decembrie, polițiștii tulceni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 28 evenimente semnalate prin apelul de urgență 112, iar în ultimele 24 ore au fost constatate 4 infracțiuni de natură judiciară.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.500 de lei, dintre care 10 sancțiuni în valoare de 1.800 de lei, au fost aplicate la Legea nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

În cadrul activității desfășurate pentru siguranța rutieră, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.600 de lei, la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*