Zeci de sancțiuni aplicate în urma unei acțiuni a polițiștilor tulceni pentru combaterea abaterilor săvârșite de bicicliști

Acțiune a polițiștilor rutieri tulceni pentru combaterea abaterilor săvârșite de bicicliști. FOTO: IPJ Tulcea

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, au desfășurat în cursul zilei de miercuri, 18 ianuarie, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, avându-se în atenție reducerea riscului rutier cauzat de indisciplina bicicliștilor.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 210 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 63.330 de lei, dintre care 71 de sancțiuni fiind aplicate bicicliștilor.

Exemple:

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Mahmudia, a fost depistat în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe strada Școlii din localitate având o alcoolemie de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost sancționat contravențional.

Astfel de activități vor continua în perioada următoare şi vor viza şi alte cauze generatoare de accidente rutiere grave, având ca scop informarea participanţilor la trafic cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră și reducerii numărului accidentelor de circulație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*