Zeci de sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Jandarmii tulceni au aplicat peste 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.700 de lei, în timpul misiunilor executate în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Potrivit IJJ Tulcea, efectivele de ordine publică au acționat zilnic pentru asigurarea și menținerea ordinii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar și pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor cultural-artistice și religioase care s-au desfășurat în municipiul și județul Tulcea.

Pe timpul misiunilor executate au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.700 de lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, proferarea de injurii în public, nerespectarea regulilor stabilite pentru buna desfășurare a manifestării cultural-artistice, provocarea la scandal și refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității.

De asemenea, jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină la o situație în care s-a reclamat distrugerea mai multor autoturisme, astfel că au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În perioada minivacanței, jandarmii tulceni au desfășurat acțiuni preventive în zona desfășurării manifestărilor publice pe linia respectării regulilor specifice adunărilor publice și prevenirii consumului de substanțe interzise, activitate desfășurată în cooperare cu reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*