Zeci de kilograme de pește, fără documente de proveniență, descoperite în portbagajul unui tulcean

Zeci de kilograme de pește, fără documente de proveniență, descoperite în portbagajul unui tulcean. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală după ce, în urma unui control efectuat în trafic, au descoperit în portbagajul autoturismului unui tulcean peste 60 de kilograme de pește, ce nu avea acte de proveniență.

Potrivit IPJ Tulcea, în cursul zilei de miercuri, 19 aprilie, oamenii legii, în timp ce acționau pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor pe linie de piscicultură, au oprit în trafic, pe strada Elizeului din municipiul Tulcea, un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din județul Tulcea.

În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că în interiorul acestuia se află cantitatea de 67 de kilograme de peşte, specia crap, deținută fără documente legale de provenienţă.

Întreaga cantitate de pește a fost confiscată, iar în cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*