Zeci de kg de pește, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

Polițiștii au confiscat peștele. FOTO Arhiva TLNews

Polițiștii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență un bărbat care transporta ilegal aproximativ 55 de kilograme de pește, fără să dețină documentele legale.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Chilia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe canalul Suez din complexul lagunar Matița – Merhei, o ambarcație cu motor condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani. În urma controlului efectuat asupra ambarcației, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 55 kilograme pește, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale.

Peștele a fost predat unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*