Zeci de expozanți s-au înscris deja la MODEXPO 2019 care se ține în luna septembrie la ROMEXPO

MODEXPO 2019 are loc în septembrie la ROMEXPO

A doua ediție a MODEXPO 2019 – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii are loc la ROMEXPO între 26 și 29 septembrie.

Evenimentul are drept obiectiv crearea unei platforme dedicate sectorului de textile, care să reunească expozanți, specialiști (designeri, producători, importatori, distribuitori) și public larg interesat de achiziționarea de produse potrivite oricărui stil vestimentar, pentru orice ocazie și buget.

La ediția organizată în această toamnă, care se desfășoară în Pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo, s-au înscris deja peste 40 de companii din România, dar și din alte țări cu tradiție în industria textilă: Republica Moldova, Polonia, India, Pakistan, Spania și Turcia. Procesul de înscriere la târg continuă, pentru a permite cât mai multor antreprenori să îți expună noutățile!

Așa cum s-au obișnuit, vizitatorii MODEXPO sunt pregătiți să își achiziționeze produse de marochinărie (poșete, genți, curele, portofele, mănuși) din piele naturală și artificială sau din mixuri de materiale textile, care se remarcă prin calitate și design contemporan, blănuri, confecții, produse tradiționale și hand-made, tricotaje, încălțăminte și accesorii.

Unul dintre avantajele de care expozanții MODEXPO se bucură este faptul că evenimentul are loc concomitent cu COSMETICS BEAUTY HAIR – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, numeroșii vizitatori apreciind în fiecare an faptul că își pot achiziționa din același loc atât obiecte vestimentare, accesorii și încălțăminte, cât și produse de înfrumusețare. Ambele evenimente sunt organizate de ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Prin MODEXPO, ROMEXPO dorește să sprijine companiile care activează în industria ușoară, facilitând descoperirea și pătrunderea pe noi piețe de desfacere. MODEXPO își propune să fie locul care prezintă simultan :

  • Produse finite din industria ușoară (confecții textile și tricotaje pentru femei, bărbați, tineret, copii, confecții piele/blană, încălțăminte, marochinărie)
  • Tendințe în modă (case de mode, tineri designeri, asociații de design, site-uri și publicații de specialitate)
  • Materii prime și accesorii pentru industria ușoară
  • Utilaje pentru industria ușoară
  • Servicii pentru industria ușoară.

În cadrul târgului se vor realiza și o serie de evenimente conexe menite să aducă laolaltă specialiștii din industrie și pasionații de modă și frumos. Atelierele Ilbah vor susține zilnic ateliere de croitorie unde vizitatorii vor fi invitați să-și conceapă obiecte vestimentare. La final, obiectele confecționate pot fi păstrate de participanții la workshop.
Toți expozanții sunt încurajați și sprijiniți de către echipa ROMEXPO să organizeze, la standarde de înaltă calitate, propriile evenimente conexe MODEXPO.

Așadar, propunem tuturor marilor și micilor producători și importatori să participe cu noutăți, promoții și discounturi, atât pentru cei care activează în industrie, cât și pentru publicul larg, amator de produse în tendințele sezonului de toamnă/iarnă 2019 și de primăvară/vară 2020.

Program de vizitare:

  • 26 – 28.09.2019: între orele 10:00 – 18:00
  • 29.09.2019: între orele 10:00 – 16:00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*