Zeci de elevii tulceni s-au întrecut pentru trofeul „Prietenii Pompierilor”

Zeci de elevii tulceni s-au întrecut pentru trofeul „Prietenii Pompierilor”. FOTO: ISU Tulcea

Treizeci de elevi tulceni s-au întrecut joi, 12 mai, pentru trofeul „Prietenii Pompierilor”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean, cu sprijinul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al Județului Tulcea și Consiliului Județean.

Potrivit ISU Tulcea, concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și apreciere a pericolelor generate de situațiile de urgență, precum și pentru dezvoltarea unor calități precum inițiativa, spiritul de echipă, curajul și disciplina.

Întrecerea s-a desfășurat pe stadionul „Bididia” din municipiul Tulcea și a reunit la start trei echipaje de la unități de învățământ din municipiul Tulcea și Sarichioi. Echipajele, formate din câte nouă membri și o rezervă, au avut de trecut o probă teoretică, cu întrebări din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, o pistă cu obstacole și o ștafetă de 400 m, cu obstacole.

Clasamentul final a fost următorul:

  • Locul I fete: Școala Gimnazială „Nifon Bălașescu” municipiul Tulcea;
  • Locul I (mixt/băieți)): Școala Gimnazială „Sarichioi” comuna Sarichioi;
  • Locul al II-lea (băieți): Școala Gimnazială „Nifon Bălășescu” municipiul Tulcea

Competiția s-a încheiat cu o festivitate de premiere. Echipele au fost recompensate cu diplome, medalii și cupe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*