Zeci de cadre ale IPJ Tulcea, avansate în grad de Ziua Poliției Române

Avansări în grad de Ziua Poliției Române. FOTO IPJ Tulcea

Ziua de 25 martie este una specială pentru toți polițiștii, care cu devotament, patriotism, profesionalism și curaj, își îndeplinesc atribuțiile și vin în sprijinul cetățenilor.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, această zi a fost marcată prin avansarea la termen în gradul profesional următor, a 22 de ofițeri și 49 de agenți de poliție. Totodată, au mai fost avansați la gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, doi ofițeri și 10 agenți de poliție.

Cu acest prilej, conducerea inspectoratului urează întregului personal, activ sau în rezervă, din cadrul IPJ Tulcea, multă sănătate, bunăstare, putere de muncă și realizări profesionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*