Zeci de articole pirotehnice ilegale, confiscate de polițiștii tulceni

Polițiștii tulceni acționează în această perioadă pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislației privind obiectele pirotehnice.

Astfel, în ziua de 24 decembrie, polițiștii tulceni au desfășurat o acțiune pe raza comunei Stejaru, unde au depistat un bărbat de 20 de ani, din localitate, care deținea peste 40 de bucăți de petarde F3, articolele pirotehnice fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea au depistat o femeie de 21 de ani din județul Galați și doi bărbați, de 20 de ani, ambii din Măcin, care dețineau 12 elemente pirotehnice din categoria P1 precum și un dispozitiv pirotehnic din categoria F1, întreaga cantitate fiind indisponibilizată.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Polițiștii vă sfătuiesc să nu achiziționați materiale pirotehnice de la persoane neautorizate și să sesizați orice încălcare a legii prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*