Zece infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii tulceni la sfârșitul săptămânii trecute

Mașină de poliție

Polițiștii tulceni au continuat la sfârșitul săptămânii trecute, acțiunile pe raza județului pentru reducerea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool la volan, creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru conștientizarea participanților la trafic cu privire la consecințele conducerii unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Zece infracțiuni la regimul rutier au fost constate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au continuat acțiunile pentru depistarea conducătorilor auto care se aflau sub influența alcoolului și reprezintă un pericol pentru siguranța rutieră și a celorlalți participanți la trafic.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate peste 150 de testări cu aparatul etilotest și au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 5 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea au fost constatate 10 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 6 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, 3 pentru conducerea unui vehicul fără permis și 1 pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Totodată, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice în valoare de aproximativ 14.000 de lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au desfășurat și activități preventive pe tronsonul Tulcea- Agighiol, informând conducătorii auto care se deplasau în aceea zonă să conducă autoturismele cu viteză redusă și să păstreze în mers o distanță suficientă față de autoturismul din față, deoarece partea carosabilă era cu polei, iar aderența anvelopelor era minimă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*