Weekend plin de bețivi pe drumurile din județul Tulcea. Femeile s-au luat la întrecere cu bărbații

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

De la săptămână la săptămână, polițiștii tulceni depistează pe drumurile din județ, tot mai mulți șoferi aflați în stare de ebrietate. În perioada 2-4 martie, patru indivizi au fost găsiți morți de beți la volan.

Prima persoană care le-a dat peste cap etilotestul polițiștilor a fost o tânără de 24 de ani din Tulcea. Aceasta a fost oprită în trafic în data de 2 martie de către polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei, din municipiu. Testarea cu aparatul Drager a arătat că tânăra avea o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A doua zi, pe 3 martie, polițiștii Postului de Poliție Greci au depistat un bărbat de 26 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Greci, având o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.  La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au depistat un bărbat de 33 de ani, din orașul Măcin, în timp ce conducea un autoturism pe DN22 D, având o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aproape aceiași concentrația o avea și un tânăr de 27 de ani din Tulcea, oprit de polițiștii din Murighiol în data de 4 martie:  0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferilor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală, fiind cercetați în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*