Weekend liniștit pentru pompierii tulceni

Peste 60 de salvatorii ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost pregătiți să intervină, zilnic, pe durata weekend-ului care tocmai s-a încheiat, în cazul producerii unor situații de urgență.

Astfel, potrivit ISU Tulcea, în ultimele două zile, aferente Zilei Internaționale a Muncii, 1 Mai, pompierii tulceni au fost prezenți la datorie și au intervenit la nu mai puțin de 14 solicitări venite prin apel la 112. Dintre acestea, nouă intervenții au fost îndeplinite de paramedicii SMURD, la persoane ce au suferit diverse traumatisme ori au avut nevoie de asistență medicală, iar salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea și subunitățile din județul Tulcea au intervenit la trei incendii de vegetație uscată, care au ars pe o suprafață de aproximativ 31 de hectare.

„Nu fost înregistrate evenimente negative în urma activităților prilejuite sărbătoririi a Zilei Internaționale a Muncii”, au mai precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*