Voluntarii Invictus, premiați în cadrul unei festivități

Voluntarii Invictus, premiați în cadrul unei festivități. FOTO CJ Tulcea

Luni, începând cu ora 13.00, la sala Mihail Kogălniceanu din municipiul Tulcea a avut loc ceremonia festivă de oferire a diplomelor, certificatelor și medaliilor emise de Șeful Statului Major al Apărării, General – locotenent Daniel Petrescu, și de Casa Regală a României voluntarilor militari și civili care au luat parte, în anul 2021, la cea de-a opta ediție a Ștafetei Veteranilor, organizată de Invictus România, eveniment organizat de Primăria Municipiului Tulcea.

Invitat la acest eveniment, Mihai Huleni, vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea, a vorbit despre importanța susținerii acestui tip de activități și a implicării astfel de proiecte.

„Sunt profund impresionat de ceea ce se întâmplă în cadrul Invictus România și sunt mândru de faptul că Tulcea a fost parte din acest proiect! Astăzi, 24 ianuarie, în zi de mare sărbătoare pentru istoria neamului românesc, vreau să vă spun că România toată este Invictus, că noi toți suntem Invictus. Sper din totul sufletul ca un  număr cât mai mare de tulceni să fie parte din această mișcare și îmi doresc ca pe viitor să ne vedem cât mai mulți în acest fenomen numit Invictus!“, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*